O velkém vlivu výživy na zdraví člověka dnes není pochyb. Přesto se často dopouštíme řady stravovacích zlozvyků, zejména co se týká skladby stravy, jejího množství, vyváženosti a biologické hodnoty. V období nemoci se stravovací chyby vyskytují ještě častěji, což má negativní dopad na průběh a léčbu onemocnění.
Tato publikace, by vám měla pomoci nalézt odpovědi na otázky, jak upravit stravovací režim při výrazném poklesu hmotnosti, co dělat v případě, že máte problém sníst potřebné množství stravy nebo si nevíte rady při druhotných projevech nádorového onemocnění, jako je např. nevolnost, suchost v ústech, průjem, zácpa, snížená imunita, nechutenství apod. Věříme, že vám tato příručka, která vznikla na základě dlouholetých zkušeností předních nutričních terapeutů a lékařů, pomůže úspěšně zdolat nepříjemné období nemoci a její léčby.
Kolektiv autorů
- Autoři: Tamara Starnovská; Jaroslava Pavlíčková; Danuše Hrbková
- Pořadí: 0
- Stránky: 40
- Místo: Praha
- ISBN: 978-80-239-9055
- Rok: 2007
- Sdílejte na: